Fabian Willems

Fabian Willems

De zeer getalenteerde zanger en songwriter Fabian Willems verovert op dit moment de wereld met zijn gouden stem. Zijn nieuwe single ‘Alive’ is deze week gelanceerd op onder andere Spotify en is nu al door muziekprofessionals geroemd als ‘een wereldhit met radiopotentie’. Fabian zijn muziekstijl staat bekend als innovatief en cross-cultureel. ‘Alive’ is een danceplaat met een positieve boodschap, waar juist in deze tijd grote behoefte aan is. Als performer blijft Fabian ook niet onopgemerkt.

Door het mengen van de energie van diverse muzikale genres, zoals pop, R&B, rock en dance, in combinatie met zijn van oorsprong gospelwortels, is het doel van Fabian Willems om inspirerende muziek te maken die mensen over de hele wereld raakt en gelukkig maakt. Na zijn debuut soloalbum ‘Freedom’ (2010) en de single ‘Abundance of Rain’ (2014), bestormt hij nu de wereldwijde charts met zijn nieuwe dancehit ‘Alive’, een danceplaat met radiopotentie.

Fabian Willems werd in 1974 geboren in Zürich – Zwitserland en groeide op in Nederland en op het Caribische eiland Curaçao. Zijn liefde voor muziek en een positieve boodschap verspreiden is zijn drijfveer en daardoor ook de kracht in zijn songs.

Tickets button