Holland Got Soul meets Gospel

Sylvana Simons

Vorig jaar tijdens de eerste editie van BimRay genoot het publiek van een wervelend optreden van Holland Got Soul meets Gospel met o.a. Ntjam Rosie, Sara Jane en Adlicious. Een vervolg kon niet uitblijven!

Holland Got Soul meets Gospel 2015

Een speciale editie van Holland Got Soul met Bo Saris, Sabrina Starke, Brandon Delagraentiss, Ntjam Rosie, Pearl Joan en Sharon Kips

Presentatie: Sylvana Simons

Sylvana Simons
De presentatie van Holland Got Soul 2015 is dit jaar wederom in handen van de charismatische televisie- en radiopresentatrice Sylvana Simons. Sylvana’s band met soulmuziek is natuurlijk bekend bij het publiek: ze begon in de jaren ’80 bij TMF met Sylvana’s Soul, presenteerde daarna bij Radio 538 en Noordzee FM en is tegenwoordig met de lekkerste soul te horen op Radio 6.

Geschiedenis Holland Got Soul
In januari 2011 vindt de eerste editie van Holland Got Soul plaats in Paradiso. Namen als Shirma Rouse, Steffen Morrison, Ntjam Rosie, Jenny Lane traden op tijdens een dampende soulrevue. Een jaar later krijgt Holland Got Soul het podium van het Rotterdamse LantarenVenster erbij en wordt een succes. Sindsdien is Holland Got Soul in wisselende samenstellingen en thema’s te zien in diverse theaters en concertzalen in Nederland.

Tickets button