Joany Muskiet

Joany Muskiet

Joany Muskiet is ooit begonnen als soulzangeres.
Nadat bij haar epilepsie was geconstateerd, stopte zij voor enkele jaren met zingen. En haar zus gaf haar op mee te doen aan een Blackgospel Workshop. Toen zij het blackgospel nummer “Oh Lord Stand by ME” uit haar hart zong, zag ze Jesus. Dat maakt een dusdanige duidelijke indruk, waardoor ze bewust werd van dat God echt bestaat. Dat was ook de reden om haar leven te veranderen en voor God te gaan leven.
Door die bewustwording werd ze geleid om de bijbel te gaan lezen. Ze maakte haar bijbel open en viel open op Marcus 9, het verhaal dat God een jongen genas van eplilepsie. En dat raakte haar zo, dat ze ook voor genezing vroeg aan God voor haar ziekte. En zo gebeurde het ook; Joany is sindsdien genezen van epilepsie.

Tot op heden is Joany gezond en vrij van epileptische aanvallen. Joany heeft toen de draad weer opgepakt en heeft een belofte gedaan an God dat ze haar leven echt zou gaan leiden voor Hem. Zo is Joany een gospel artieste geworden bekwaamt zij zich nu in het zingen van gospel met Christus als drijfveer.