QuasG

QuasG-wittebackround

Of het nou om muziek, coaching, motivational speaking of een “hart tot hart” gesprek gaat, van Quas G kan je altijd een flinke dosis positiviteit verwachten!

Met zijn ‘Jouw Dosis Positiviteit’-filmpjes is Quas G nauwelijks meer weg te denken uit de social media tijdlijnen. Met zijn aanstekelijke liedjes, filmpjes, teksten en projecten probeert hij jong en oud te motiveren en te inspireren. Het leven is immers te kort voor half lege glazen.

Zijn passie voor muziek heeft geresulteerd in optredens in concertzalen, poppodia, festivals. Daarnaast is hij regelmatig te zien op RTL 5 bij ‘Hour of Power’, ‘Family 7’ en te horen bij ‘Q-Music’ & ‘Radio 538′.

Naast het geven van optredens is Quas G zich ook met de zakelijke kant van de muziekindustrie bezig gaan houden. In 2013 heeft hij zijn eigen platenlabel opgericht, genaamd ‘Quas G Music’.
In 2013 bracht hij zijn eerste studio album uit ‘Too Blessed To Be Stressed’.

In 2014 bracht hij als onderdeel van de verkiezingscampagne van de ChristenUnie Amsterdam Zuidoost’ een remix uit van zijn nummer ‘Wij zijn op een missie’. Momenteel is Quas G bezig met het opnemen van nieuwe muziek en blijft hij natuurlijk positiviteit verspreiden!

Tickets button