Rejoice

Tickets button

Rejoice is een Caribische gospelgroep bestaande uit 8 leden (Shamir Jacobino, Tibisay Jacobino, Sharif Jacobino, Jeandrelyse Isenia, Gideon Luciana, Lisette Schotborg, Gerson Maduro en Jean-Felipe Ansjeliena) van Antilliaanse afkomst. Zij spelen zowel Black gospel, als Caribbean gospel en staan onder leiding van Shamir Jacobino. De groep is in 2013 ontstaan en heeft inmiddels al op verschillende locaties en evenementen in Nederland, maar ook op Curaçao opgetreden. Rejoice heeft ook samen mogen werken met bekende Antilliaanse gospelartiesten hier in Nederland, zoals o.a. Junior Anzola en Willy Rodriguez.

Op 10 mei 2014 organiseerde Rejoice haar eerste eigen concert “We are Salt & Light of the World” in samen werking met gastartiest Eric Jacobino uit Curaçao en dit was een enorm succes.

Momenteel werkt de groep aan een nieuw concept voor een Praise & Worship avond om zowel jonge christenen als niet-christenen opnieuw in aanraking te brengen met de tegenwoordigheid van God, a “Fresh Encounter”. Het is hun doel om jonge mensen bij elkaar te brengen en het evangelie te verkondigen door middel van muziek.