Soul Brothers

SoulBrothers_foto_Raymond-van-Olphen

David Gonçalves

David begon al op jonge leeftijd met zingen. Het grote publiek leerde hem kennen door zijn deelname aan het televisieprogramma Idols in 2003, waarna hij samen met het houseduo Chocolate Puma de wereldhit Always & Forever scoorde. Vervolgens heeft David in succesvolle theaterproducties gestaan als The Soul Of Motown 1, Soul Brothers, Soul & Disco Brothers, Jeans 19, My Name Is Michael in Concert, Daddy Cool en recentelijk in de musical Dreamgirls.

Omri Tindal

Omri deed al op jonge leeftijd mee aan verschillende talentenjachten en stond vervolgens met de groep Delightedin het voorprogramma van verschillende internationale artiesten. Hierna was hij o.a. te zien in Tribute to the 90’s Real Hot en maakte hij deel uit van de Soul & Disco Brothers. In 2012 werd Omri bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan The Voice of Holland . Hierna was hij o.a. te zien in de musicals Jersey Boys en Dreamgirlsen momenteel werkt hij aan een soloalbum.

Clayton Peroti

Clayton kreeg zangles van o.a. Ger Otte en Jimmy Hutchinson, acteerlessen van o.a. Henny Kaan en Judith Brokking en dansles van Lucia Marthas. Hij was vervolgens o.a. te zien in grote musicals als The Lion KingTarzan (Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol) en Notre Dame de Paris. Ook toerde hij door het land met Soul Of Motown IV & V en Soul Celebration en speelde hij recentelijk in de musical Dreamgirls (nominatie Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol).

Tickets button